Itt az ősz és újra itt van a Jazz Poetry!

A nyári szünet után ismét hallhatjátok a Jazz Poetryt szeptember 19-én a Púderben!

https://www.facebook.com/events/417976188312992/

A Jazz Poetry Magyarországon mindeddig ismeretlen műfajának megvalósítására tesz kísérletet három művész és három megfogalmazásmód.

Gödri Bulcsu versei és monológjai, Dévényi Zoltán zenéje, valamint Pápai Zsanett ének improvizációja alkot egészet, és hívja játékra a közönséget szeptember 19-ének estéjén. A zenészek nem csak hangulatilag festik alá és képezik le a verseket, hanem diskurzusba lépnek velük, ellenpontokat mutatnak, átértelmeznek, és új jelentéstartalmakat bontanak ki.

Pápai Zsanett a párizsi Music Halltól a Mediawave-ig több nemzetközi porondon is bemutatkozott már, a Moveast fesztiválon Joe Fonda blues projektjében vett részt. Erőteljes, expresszív és személyes kifejezésmódját keretezi Dévényi Zoltán sokoldalú gitárjátéka, aki olyan egymástól gyökeresen eltérő stílusú formációk meghatározó tagja volt, mint az Escurial, a Transform Quintet, a Sziámi, valamint az Eclectica. Játékában a zenei sokoldalúság intenzív erővel párosul. Zenei párbeszédüket a műfaji kötöttségektől mentes improvizatív játék és az érzelmi szuggesztió jellemzi.

Belépő: 1300 Ft